Vi söker medarbetare till Projektsupport

Projektsupport

Arbetsbeskrivning

  • Skapa enkäter och göra enkätutskick till våra kunder
  • Analysera insamlad data och skapa digitala rapporter
  • Sätta upp kundportaler för att pedagogiskt presentera insamlad data
  • Administrera och utveckla kundportaler

 

Projektsupport (PS) ett viktigt stöd för projektledaren och ska fungera som spindeln i nätet. PS säkerställer den interna leveransen av alla delar i projektet från insamling av data, skapa enkäter, skapa och färdigställa portaler samt stöd till både kund och projektledare. Genom sitt breda arbete med olika kunduppdrag bidrar PS med att överföra kunskap mellan olika projekt. PS spelar också en viktig roll i utvecklingen av våra egna system genom att utvecklingsbehov kontinuerligt överförs till vår utvecklingsavdelning.

 

Som person är du:
• ansvarstagande och strukturerad
• proaktiv och serviceinriktad
• uppgiftsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team
• lyhörd och har en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar
• öppen för förändring och tycker om snabba växlingar i arbetstempot
• utåtriktad och kan etablera en bra relation med både kunder och medarbetare

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom exempelvis Informatik eller Systemvetenskap eller tidigare har arbetat med IT-system. Du har en god social förmåga och trivs med att arbeta i team och lösa problem tillsammans med andra. Du har ett brinnande intresse för system och är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Eftersom vi är ett mindre företag måste du trivas med att ha varierande uppgifter, såväl rutinuppgifter som väldigt utvecklande uppgifter.