QS växer – vi söker nu Sälj- och marknadskoordinator

Arbetsbeskrivning:

  • Allmänt säljstöd, t.ex. anbudsgivning, säljuppföljning och ekonomiska kalkyler
  • Du blir superuser för vårt CRM-system samt Marketautomation
  • Aktiv telefonförsäljning till befintliga och potentiella kunder.
  • Arbete med uppdatering av hemsida, nyhetsbrev, direktutskickskampanjer, framtagande av sälj/marknadsmaterial.

Din profil:
Som sälj/marknadskoordinator ansvarar du för flera viktiga funktioner som gör att den dagliga försäljningen fungerar. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot kundförfrågningar och delegera ut till ansvarig säljare, ansvara för säljuppföljning och framtagande av statistik, administrera och uppdatera företaget på sociala medier samt självständigt driva och hantera egna projekt på avdelningen. För att passa in i den här rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet av rollen som sälj/marknadskoordinator. Du är väl förtrogen med hur en säljavdelning fungerar och hur flödena ser ut.

Du är en duktig administratör som trivs i en varierad arbetsroll med många kontakter. Vidare har du en god datavana samt uttrycker dig väl i skrift. Goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Powerpoint är ett krav i denna tjänst. Det är också viktigt att vara kommunikativ då man har många interna och externa kontakter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av anbudsgivning och arbetat med CRM-system.

Som person är du utåtriktad, engagerad och kundorienterad.

Eftersom vi är ett mindre företag måste du trivas med att ha varierande uppgifter, såväl rutinuppgifter som väldigt utvecklande uppgifter.