Kom och lyssna på Quicksearch på Customer Loyalty Conference

För fjärde året i rad medverkar Quicksearch på Customer Loyalty Conference, den stora mötesplatsen för dig som jobbar med kundrelationer och kundlojalitet. Konferensen hålls på Rival i Stockholm den 24 september och fokus i år kommer att vara digitala kundupplevelser och hur du kan stärka dina kundrelationer.

Quicksearchs Affärsutvecklingschef Ulrica Björnhag står på scen och talar om de vanligaste fallgroparna inom Net Promoter Score® (NPS®). Åhörarna kommer få ta del av flera års erfarenhet och konkreta case kring olika problembilder, åtgärder och lärdomar för att implementera NPS-program. Ulrica bjuder också på tips för hur man kan använda feedback till att “stänga loopen”, det vill säga att vända missnöjda kunder och skapa fler ambassadörer för sin produkt/tjänst eller sitt varumärke. Se programmet här >>

Då Quicksearch är huvudpartner till konferensen erbjuder vi dig att gå till ett förmånligt pris, passa på att säkra din plats redan idag!

Anmäl dig och ange kampanjkod Quicksearch3290 så betalar du endast 3 290 kr/person (ordinarie pris 4 490 kr). Är ni 2-4 personer så får ni ytterligare 500 kr i rabatt/person.

Till information och anmälan >>

Hoppas vi ses!