Halmstad Golfklubb jobbar strategiskt med NPS och blir bäst i Sverige

 

Halmstad Golfklubb i Tylösand utsågs till Sveriges bästa golfanläggning 2014 när World Golf Awards hade sin stora gala och prisceremoni i Portugal i helgen.

Klubbdirektör Christian Jakobsson från Halmstad Golfklubb är en av Quicksearchs största ambassadörer och arbetar aktivt enligt modellen Net Promoter System för att kundfokusera verksamheten varje dag.

I en användbarhetsstudie Quicksearch genomförde i våras intervjuades Christian och det framkom att han använder Quicksearchs Net Promoter System för att öka kundlojaliteten och engagera medarbetare genom feedback från spelarna. Han följer sitt resultat och jämför sig med klubbar i närheten och hela Sverige. Han reagerar direkt på negativ feedback och kontaktar missnöjda spelare och använder positiv feedback för att stärka medarbetarna genom att skicka det vidare till medarbetarna. Han har också möjlighet att använda positiva kommentarer för att visa på det positiva omdömet också från andra spelare.

Enligt Christian är Quicksearchs Feedbacksystem det första som han öppnar på morgonen varje dag!

På årsbasis bjuder Halmstad Golfklubb in kunder till ett kundråd och diskuterar hur klubben kan göra för att bli ännu bättre och höja sitt NPS.

Quicksearch gratulerar till den fina utmärkelsen och önskar fortsatt framgång!

Läs mer om priset på: Halmstads Golfklubb
Golf.se