Quicksearch tecknar strategiskt samarbetsavtal med Awesome Group

Quicksearch tecknar långsiktigt samarbetsavtal med Awesome Group där Quicksearchs feedbacksystem blir kärnan i produktsviten “Awesome Promoter”. Samarbetet går hand i hand med Quicksearchs affärsidé att erbjuda automatiserade feedbacklösningar.

Satsning som driver förbättring

Awesomes satsning på gamification och verksamhetskonsulter för att driva på förändringen, som ett komplement till NPS (Net Promoter Score), är helt i linje med Quicksearchs vision att driva förbättring genom feedback från kunder, brukare och medarbetare.

“Genom vårt långsiktiga samarbete med Awesome Group stärker vi ytterligare vår marknadsposition inom system för att aktivt arbeta med kund och medarbetarlojalitet (NPS & eNPS). Vi är därför stolta över att Awesome Group valt Quicksearchs plattform som kärnan i sin tjänst “Awesome Promoter”, säger Ulrica Björnhag, VD på Quicksearch.

Vad får det för betydelse?

NPS och eNPS som förbättringsverktyg på den internationella arenan tar med detta samarbete även ett stort steg framåt på den Skandinaviska marknaden.

 

Om Awesome Group: Med utgångspunkt från den senaste forskningen ger Awesome Group den Skandinaviska marknaden ett helt nytt erbjudande inom utveckling av Ledarskap, Organisation, Engagemang och Lojalitet. Genom en unik kombination av erfarna och kompetenta konsulter med nya verktyg och metoder levererar vi ett mer effektfullt resultat. Läs gärna mer på www.awesomegroup.se