Quicksearch söker Account Managers

Vill du förbättra världen, brinner för sälj, älskar att utmana, är noggrann och strukturerad, älskar att bygga kundrelationer, gillar att driva saker, kan uppskatta bra trendrapporter, älskar gott kaffe, gillar att gå barfota, gärna hänger på någon sportsbar med kollegor eller kunder, är expert på att förhandla, är en god värd åt dina gäster, är en god lyssnare, älskar fart och action, arbetar såväl strategiskt som operativt, är produktiv och leveranssäker, kan hantera HR-, Marknads- och Säljfolk, har lätt att växla mellan socialt och skarpt läge, har lite kul erfarenheter i bagaget, fortfarande älskar att fånga upp leads och konvertera till nöjda kunder, är hungrig på att utveckla befintliga kunder, gillar innovationer och nya lösningar, sällan gnäller, kan ge kollegan en klapp på axeln, vill sätta flaggan på en topp, är beredd att haka på vår resa.

Har du dessutom Högskoleutbildning el motsvarande, 3-5 års erfarenhet av B2B försäljning, körkort och bor i Stockholm?

Då tycker vi att du skall kontakta oss!

Vi söker två Account Managers till vårt Stockholmskontor.

För mer information kontaktar du Göran Almén, Försäljningschef på 0709-31 03 46.

Välkommen med din ansökan till: goran.almen@quicksearch.se.