Välkommen på frukostseminarium

Så skapar din säljkår lojala kunder och når fler avslut

Riktigt duktiga säljare stödjer kunden genom hela köpprocessen och deras agerande har avgörande betydelse om affären går i lås. En utmaning som många säljare dock upplever är att de får knapphändig information kring affären. Varför lyckades man egentligen inte driva affären framåt och komma till avslut?

Under det här seminariet lär du dig om ny teknik som ger säljare och säljledning kontinuerlig feedback – direkt från kunderna. Välkommen till ett spännande seminarium med QuickSearch arrangerat av Wednesday Relations.

Delta kostnadsfritt

Vi bjuder på frukost och hälsar välkommen till Summit Hitechbuilding i Stockholm. Skriv VIPQUICKSEARCH, i kommentarsfältet
vid anmälan, så gör du oss sällskap helt kostnadsfritt.

Till information & anmälan

Varmt välkommen!
QuickSearch