Välbesökt Seminarium om Net Promoter Score

Den 9 April höll Quicksearch ett uppskattat frukostseminarium i Göteborg för närmar 60 engagerade deltagare. På Världsarvsmuseet kunde deltagare lyssna till konsult Sebastian Wettemark som delade med sig erfarenheter som Quicksearch har inom området kundlojalitet och feedback. På seminariet ställdes frågan “varför är en rekommendation mer effektiv än traditionell reklam?”. Med enkla modeller för att räkna på värdet av en rekommendation visade Sebastian hur företag kan få svart på vitt vad varje kund är värd. Dessutom beskrevs hur Net Promoter System blir ett effektivt program för att följa  kundernas feedback och löpande agera (“rädda” kunder) i de fall något går snett i kundrelationen. Genom att löpande mäta Net Promotor Score kan man:

       

  • Öka andelen återvändande kunder
       

  • Öka andelen rekommenderande kunder
       

  • Reducera negativ kundkritik och ryktesspridning

Några kommentarer från deltagare:”Mycket intressant kring hur man i praktiken kan arbeta med NPS för att få högre tillväxt och lönsamhet – väl genomfört””Jag tycker att föreläsningen var intressant och hade nytta av det jag fick vetskap om. Lokalen på Världskulturmuseet gillar jag också. Tiden var knapp och det är inte lätt att göra bestående intryck på så kort tid utifrån det man jobbar med. Tycker trots det att mitt intryck är mkt positivt och hoppas få tid att lära mig mer om det när det passar in i schemat””Mycket bra arrangemang, bra lokaler, tidsmässigt väldigt bra. Presentarören skulle jag vilja belysa ännu håradare affärsnyttan, i verkligheten.”Vill du veta mer om Net Promoter Score, ta del av våra seminarier eller gå en av våra utbildningar inom Net Promoter Score.Kontakta oss för mer information.On the 9 April Quicksearch held an appreciated breakfast seminar for 60 participants in Gothenburg covering feedback, customer experiences and Net Promoter Score.