Quicksearch söker en Teknikprojektledare .NET

Teknikprojektledare och Systemutvecklare .NET

Om oss

Quicksearch ligger i absolut framkant inom feedbacksystem, vilket innebär att vi tar emot omdömen från kunder och medarbetare, kopplar dessa till verksamhetsdata och presenterar resultatet snabbt och överskådligt. Detta ger oss spännande utmaningar som sträcker sig från integrationer, mobila webbgränssnitt till business intelligence.  Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största företag.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla nästa generations feedbacksystem och är med på resan då vi vill gå från virtuell miljö till en ren molnmiljö. 

Tjänsten

Vi behöver nu förstärka vår utvecklingsorganisation med en teknikprojektledare som inte tvekar att sätta fingrarna i koden. Tjänsten innebär att du arbetar med att hålla i tekniktrådarna när vi integrerar våra mjukvaruprodukter med våra kunders system. Storleken på projekten varierar, allt från kortare, mindre projekt med tydliga gränsdragningar, till större, längre och mer komplexa projekt där förutsättningarna skiftar längs vägen.

Rollen innebär:

  • Nyutveckling, underhåll och vidareutveckling av våra system
  • Direktkontakt med kundernas teknikorganisation
  • Samarbete med projektens kravställare

Arbetet är mycket omväxlande där du kommer ha många kontaktytor.

Du kommer att vara del i ett team med erfarna systemutvecklare som brinner för utveckling. Vi erbjuder stort eget ansvar, högt i tak och möjlighet att påverka planering, lösningar eller prova alternativa vägar. Quicksearch har en agil utvecklingsprocess med basen i Kanban och tillägg från SCRUM, som tillsammans med en fungerande continous deployment gör att vi kan vara väldigt snabba.

Din profil

Som person är du lösningsorienterad och tycker om att omsätta krav och önskemål till en färdig leverans. Du är en person som är ansvarsfull och lyhörd, social, trevlig och tycker om att arbeta i grupp. Arbetet kan stundtals innebära ett högt tempo därför krävs att du är stresstålig. Du som söker tjänsten har några års yrkeserfarenhet av .Net-utveckling / C# och vill ha en ny utmaning.

Ansökan Tjänsten är på vårt huvudkontor i Halmstad. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktägare Magnus Olander 0703-70 70 10 eller mejla din ansökan direkt till rekrytering@quicksearch.se.  Märk ansökan  ”Teknikprojektledare  .NET”.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.