Erfaren Systemutvecklare

Om oss

Quicksearch ligger i absolut framkant inom feedbacksystem, vilket innebär att vi tar emot omdömen från kunder och medarbetare, kopplar dessa till verksamhetsdata och presenterar resultatet snabbt och överskådligt. Detta ger oss spännande utmaningar som sträcker sig från integrationer, mobila webbgränssnitt till business intelligence.  Bland våra kunder hittar du flera av Sveriges största företag. 

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla nästa generations feedbacksystem och är med på resan då vi vill gå från virtuell miljö till en ren molnmiljö. 

Tjänsten

Vi behöver nu förstärka vår utvecklingsorganisation med ytterligare systemutvecklare. I rollen som systemutvecklare arbetar du i en bred och varierad roll med att utveckla och testa företagets system i syfte att öka kvaliteten för användaren.

För att passa i denna roll ser vi att du är en duktig och intresserad systemutvecklare med flera års yrkeserfarenhet och med  .Net som specialitet. Du tycker om att lära dig nya tekniker och brinner för hållbara tekniska lösningar, vacker kod och hjälper oss att ta våra mjukvaror ett steg längre.

Du kommer att vara del i ett team med erfarna systemutvecklare som brinner för utveckling.  Vi erbjuder stort eget ansvar, högt i tak och möjlighet att påverka planering, lösningar eller prova alternativa vägar. Quicksearch har en agil utvecklingsprocess med basen i Kanban och tillägg från SCRUM, som tillsammans med en fungerande continous deployment gör att vi kan vara väldigt snabba.

Din profil

Du som söker tjänsten har flera års yrkeserfarenhet av .Net-utveckling / C# och vill ha en ny utmaning. Det är en fördel om du är van vid att arbeta med agil utveckling och tycker att kanban/scrum är en bra arbetsmetod. Du brinner för ny teknik och laddar gärna ner en beta eller preview. Din Google leder av någon anledning nästan alltid till Stackoverflow.

Som person är du lösningsorienterad och tycker om att tolka krav och önskemål till en fungerande lösning. Du backar upp din kompetens med ödmjukhet och fäster högt värde vid att vara en del av teamet. Du gillar känslan av att ha löst ett ny utmaning eller att ha kväst en bugg. Du har en proaktiv syn på ditt arbete och är kvalitetsmedveten.

Ansökan Tjänsten är på vårt huvudkontor i Halmstad. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktägare Magnus Olander 0703-70 70 10 eller mejla din ansökan direkt till rekrytering@quicksearch.se.  Märk ansökan ”Systemutvecklare .NET”.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan.