Interaktionsdesigner UX/UI

 

Quicksearch kombinerar system och kunskap för löpande undersökningar som snabbt skapar mätbara resultat och ger långsiktig framgång. Smarta feedbacklösningar ger ökad kund- och medarbetarlojalitet genom fokus på förbättringar 365 dagar om året.

Användarupplevelsen är avgörande för användandet av system och i vår värld innebär det hur mycket våra kunder utvecklas.

I din roll som interaktionsdesigner kommer du att ta fram och arbeta med användbarheten i Quicksearchs system. Du kommer att arbeta med gränssnitt för desktop, plattor och mobila enheter och ta fram gränssnitt som skall underlätta för och engagera användaren. Arbetet kommer att vara nära användarna och som en del av vårt utvecklingsteam.

Vi söker dig som går och irriterar dig på att knapparna inte sitter på rätt plats eller fungerar fel. Framförallt är du en person som tycker om att samarbeta i teamet och med kundens användare för att hitta det perfekta gränssnittet i en iterativ process. Därför ställs höga krav på en god samarbetsförmåga, ett ödmjukt förhållningssätt och goda kommunikativa förmågor.  Ditt arbete kommer inte detaljstyras och det är viktigt att du själv har förmågan att driva ditt eget arbete framåt och har en hög ambitionsnivå. För att trivas i rollen ser vi att du är kreativ och har förmågan att tänka utanför ramarna samtidigt som du håller ihop gränssnitt och flöden i våra produkter.

Din profil
Vi söker en designer som brinner för området och som själv kan arbeta i HTML5, CSS och i JavaScript för att få saker gjorda eller för att illustrera. Vi ser att du har en utbildning inom interaktionsdesign eller motsvarande samt har relevant erfarenhet från tidigare arbeten, projekt eller praktik. Du behöver vara flytande i tal och skrift på Svenska och Engelska.

Ansökan

Tjänsten är på vårt huvudkontor i Halmstad. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktägare Magnus Olander 0703-70 70 10 eller mejla din ansökan direkt till rekrytering@quicksearch.se. Märk ansökan Interaktionsdesigner UX/UI. Sista ansökningsdag är 2014-01-21